Välkommen him te oss
Din plats po lannet där inget e som det borde va.

GUL - Bonnakafe

I cafeet serveras det ett varierat utbud med något för såväl den hungrige som för gottegrisen. 

Det mesta gröna på din tallrik kommer från våra egna odlingar därför kan grödorna och mängden grönt variera beroende på tiden på säsongen då vi äter efter säsong. Vi odlar giftfritt och bearbetar jorden skonsamt så att kol och näringsämnen återförs på naturlig väg, exempelvis genom kompost och täckning med gräs mm. Jorden levandegörs vilket skapar grönsaker, rotfrukter och kryddor med mycket smak.

Allting skördas dagligen och är verkligen från jord till bord.


Det vi inte har möjlighet att odla på gården handlar vi från ekologiska granngården. Allting lagas från grunden helt utan tillsatser och varje dag bakas det surdegsbröd efter eget recept som kalljäses över natten.


Vi använder oss endast av ingredienser som kan odlas i Sverige, därför har vi valt att t ex använda rapsolja från Österlen istället för olivolja, gula ärtor istället för kikärtor och matvete, korngryn eller kvarngryn istället för bulgur, couscous och ris på våra tallrikar.

Man kan sitta ute och inne (ej isolerat) och fika. OBS! Klä er efter yttertemperatur. I Kölleröd är det alltid minst två grader kallare.


Hunnar o ongar välkomna!


Här sitter man så länge som man känner för och vi älskar ungar så ta med så många ni vill. Har ni inga egna så ta med några ni hittar på vägen.


På gården har vi egen bigård och frispringande höns (om ej räven varit hungrig) och katter.

Vi tar kort, cash och begagnade traktordelar.
Frågor på detta? Ring 070-4604904


Hör av er

Elektroniskt brev

haj@butikgul.se

Copyright GUL © All Rights Reserved, All Wrongs Reversed.