PRAKTISERA HOS GUL?

Inför säsongen 2018 undrar vi om det finns någon som skulle vilja komma ut till oss och praktisera.

Arbetsuppgifterna hos oss är väldigt varierande. Vår plats på landet innehåller retrobutik, cafe, självplock blommor, konsthall och ena dagen är det ogräsrensning i köksträdgården för att sen nästa dag möblera om i butiken för att sen måla trädgårdsmöbler eller titta till bigården. Plus mycket mycket mer. Det finns alltid något att göra här och vi som driver detta Anders och Magdalena är väldigt drivna och har mycket att erbjuda som handledare.

Vi försöker göra så lite miljöpåverkan som möjligt, odlar giftfritt, ser återvinning som en självklarhet och står helt utanför slit/släng delen av samhället.

Vi drar inte igång med butik/kafé i full fart förräns skolorna slutat i Juni men innan dess lite helgöppet. Dock ska allt odlas, ställas i ordning, fixas, trixas och det arbetet kör igång redan i Februari så det är tämligen omgående.

Om det skulle kännas kul och du vill veta mer så hör gärna av dig med lite info om dig själv till haj@butikgul.se

Detta är ingen betald praktikplats så antingen kör du på ändå eller så behöver du vara berättigad till praktik via din utbildning på högskola/universitet/Turism/hantverk/eko/odling/mathantverk/entreprenör/osv eller  Arbetsförmedlingen.

GUL ligger i lilla byn Kölleröd utanför Hörby mitt i Skåne. Bussförbindelser fungerar bra på vardagar. Kölleröd 7374, 24291 Hörby är den exakta adress.

13641190_1113253725413076_7677553053875389335_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *