Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/a/b/1/butikgul.se/httpd.www/index.php:11) in /customers/a/b/1/butikgul.se/httpd.www/wp-content/plugins/instagrate-to-wordpress/instagrate-to-wordpress.php on line 49 Hej. Jag är en söt liten tjej som nu söker efter en ny familj som e gosesugna. 3 månader gammal, avmaskad och jag kostar 100:-/tassen. Flyttar helst innan helgen. Går på låda sen länge o mamma har gett mig möss varje dag så jag blir en bra jägare. Hör av er om ni vill. Jag vill. #butikgul #kattungartillsalu #livetpålandet – Gul i Kölleröd

Hej. Jag är en söt liten tjej som nu söker efter en ny familj som e gosesugna. 3 månader gammal, avmaskad och jag kostar 100:-/tassen. Flyttar helst innan helgen. Går på låda sen länge o mamma har gett mig möss varje dag så jag blir en bra jägare. Hör av er om ni vill. Jag vill. #butikgul #kattungartillsalu #livetpålandet

Category : Gul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ArabicChinese (Traditional)DutchEnglishFrenchGermanItalianRussianSpanishSwedish
%d bloggare gillar detta: