Bonnakafé

I bonnakaféet på innergården serveras det endast himmabagat för hand och ingredienserna ska i största möjliga mån vara uppvuxna på gården eller väldigt närproducerade, ekologiska och i säsong.

Vi har ingen fast meny utan det beror på vad som växer för tillfället men basen är alltid   ”Bonnamackan” som är en stor skiva nybakat surdegsbröd med bonnahumus, köllerödskimchi, sallad och olika nyttiga frön. Alternativt med något slags ogräspesto och färskost. Sen finns det nästan alltid en nylagad paj med egengjord vaniljsås, surdegsvåfflor, choklad och morotskaka, mm, mm ..

Kaffet mals varje dag på ekologiska, rättvisemärkta bönor från Sultankaffe som rostas ett stenkast bort (med lång arm).
När det gäller drickbart så har vi handjord ekosoda från Sodalicious i Trelleborg, must från Sövde musteri, lättöl från Hönsinge hantwerksbryggeri samt himmagjord hyllesaft.

Här sitter man så länge man känner för det och det är väldigt barnvänligt. Har man inga egna så ta med några ni hittar på vägen.

Vi öppnar gärna upp utanför ordinarie öppettider i den mån vi har möjlighet för bokade sällskap så är det möhippedags, kickoff eller liknande så kontakta oss på tel 070-4604904 alternativt haj@butikgul.se.

Välkommen ut till ett annat tempo där tiden stannat. #slowservice

14064130_1149725858432529_2567339118735596235_n

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *